SOMMERFERIE

Så blev det endelig ferie med dem jeg allerbedst kan lide.

De sidste dage – for ikke at snakke om uger, har mor og far måske presset familien lige rigeligt. Der har været meget at se til, så ferien har i dén grad været tiltrængt.

Hvad laver vi så her i ferien?

Vi er så heldige, at børnenes morfar lejer et kæmpe sommerhus hvert år til os alle sammen (6 børn + svigerbørn og børnebørn). I år er vi i Grenaa, og vi nyder det så meget. Clara passer sig selv med sin onkel og moster, der er på alder med hende. Og Conrad er jo bare nem!

Grenaa er en lækker by med både havn, gågade og strand.

Mobilfri-ferie

Ja okay, jeg bruger godt nok min telefon lige nu, men vi (William og jeg) har aftalt, at telefonerne gemmes væk under ferien (mest muligt i hvert fald). Simpelthen så vi kan koble helt af og bare nyde hinandens selskab. Vi gør det for lidt derhjemme, men måske vi tager det med hjem? Hvem ved.

Har vi mere ferie?

Vi har ferie igen i uge 29-30-31, men der har vi ingen planer, så vi tager det lidt som det kommer.

Nu vil jeg stå op og nyde dagen med min familie. Jeg tror vi har fortjent en kæmpe stor is i dag.

God tirsdag eller ferie til jer alle!

//Nadine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen