Hvorfor jeg ikke er mere aktiv…

Grunden hertil er simpelthen at tiden flyver afsted. Jeg siger hver dag til mig selv, at “nu skal du også få skrevet det indlæg, Nadine”, men så skal jeg altid alt muligt andet, og inden jeg har set mig om, er jeg så træt, at jeg ingenting orker. Og nååh ja, så har William lige været på skiferie. Det tog altså også lidt på kræfterne med sådanne to krudtugler. Godt man har familie tæt på!

Status siden sidst?

I sidste indlæg fortalte jeg, at Conrad var blevet syg med rs-virus. For en tre uger siden var jeg så til læge med ham igen – igen, og der fik vi konstateret astma. Medicinen han får mod det har så oven i købet givet ham svamp i munden. Jeps, vi lever sgu det fede sygdomsliv! 😉

Min jobsøgning er også stadig i fuld gang. Der er ikke kommet bid på krogen endnu, men jeg forbliver positiv – det skal nok komme 🙂

Noget nyt?

Under min barsel er jeg begyndt at forhandle de lækreste naturprodukter. På denne måde får jeg tjent lidt ekstra penge fra hjemmet, mens jeg venter på at en dejlig arbejdsplads vil have mig.

Min store pige…

Der udvikler sig hver evig eneste dag har allerede haft tre legeaftaler siden hun kom i børnehave. Wouw! Altså jeg kan SLET ikke følge med, som i slet ikke! Det er jo vanvittigt så meget der er sket med hende på bare et halvt år. Hoooold nu op altså. Heldigt for os, at hun er den mest kærlige og omsorgsfulde storesøster og datter <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen