Jobsøgning og barsel

Endelig er der tid og overskud til et lille indlæg.

Min store pige

Den sidste uges tid har været lidt hektisk, og tiden er fløjet afsted. Generelt føler jeg faktisk, at dagene flyver afsted, og jeg når som regel aldrig det jeg har planlagt.

Jobsøgning – let’s go!

Jeg er stille og roligt gået i gang med jobsøgningen. Min barsel slutter i starten af juni, men I ved… Lige pludselig går tiden altså bare, så jeg kan lige så godt komme i gang. Jeg søger stillinger, der har med marketing at gøre og gerne har et håndgribeligt produkt, som jeg kan få ud over stepperne, men jeg søger selvfølgelig, hvad der er.

Min baby er syg – igen!

I sidste uge havde vi besøg af mødregruppen, hvilket jeg ville have skrevet et indlæg om, men så blev vores lille Conrad syg med feber – igen igen – og har været det lige siden 🙁 Igår havde jeg ham til læge, som mente at der var snak om en rs-virus. Som i de fleste andre tilfælde er det bare tiden, der skal gå. Hold op, hvor jeg glæder mig til det bliver sommer, og vi forhåbentlig bliver sygdomsfri!

I fredags havde jeg en aftale med pigerne (vi er en lille pigegruppe fra folkeskolen, der stadig holder sammen). Den blev jeg så nødt til at aflyse. I morgen har jeg længe haft en aftale med en veninde, som jeg ikke ser særlig tit – aflyst!

Jeg tror min pointe med det her indlæg er, at med små børn, er vores liv fuldstændig formet efter dem. Det er deres behov, der kommer i første række. Med vores datter, der nu er 3,5 år, havde jeg det utroligt svært med det, men jeg lærte med tiden, at det var helt okay. Og efter vi har fået Conrad – som nu er 7 måneder – nyder jeg bare at være sammen med vores lille familie. Førhen var det byture og venindehygge der fyldte, men nu er det familielivet, der fylder, og jeg nyder det!

Tak fordi I læste med.

Nadine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen