Igår var en god dag :)

… Men også en stor dag for vores lille familie (Ja okay, nok mest for mig ;)).

Tænker det er noget som kun vi mødre forstår. Men igår for første gang blev vores lille fyr på 6 – snart 7 måneder puttet på eget værelse i sin egen seng, og hold da op hvor er det bare gået over al forventning!

Han har, siden han blev født, sovet i sin vugge inde ved os, hvilket er gået fint, og det har været så rart, fordi jeg i perioder har ammet ham en del om natten. Her på det sidste er han begyndt at vågne sådan cirka 1000 gange om natten pga. det ene eller det andet, og for sulan! Det har været hårdt! Så nu tog vi altså chancen for at se om det kunne hjælpe på bettemandens søvn, at komme lidt væk fra mor og far.

I nat har i hvert fald været bedre! KUN 2 gange er han vågnet, hvor han har fået lidt mad, og så sov han videre 😀 Fantastisk! Det var dog lidt underligt ikke at have ham ved min side i nat, men vi har alle sovet bedre, så vi prøver igen i aften 🙂

Rigtig god dag til jer alle!

//Nadine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen