Kender i det?

Jeg har som regel altid en idé om, hvad for noget tøj min lille tumling på 3 år skal have på – hvad enten det er i børnehave, til håndbold eller i byen. Ofte sker der så bare det, at enten far eller tumlingen selv kommer lidt i vejen for mors planer. Lyder det bekendt?

Min store pige

Tillad mig at komme med et eksempel: Om morgenen har farmand som regel tjansen med at få tumlingen ud af døren og i børnehave, hvilket jeg er lykkelig for! Er udemærket klar over, at jeg har skudt papegøjen med min kære mand (kærlighed til ham). Nå, når så farmand igen har hentet hende fra børnehave og jeg til min store skræk ser, at pigen har et par mønstrede bukser på og en mønstret trøje, der overhovedet ikke er tæt på at matche, så kan jeg altså ikke lade være med at grine – højlydt. 

Min mand er SÅ god til så mange ting, og hold nu op, hvor bliver jeg bare endnu mere glad for ham hver gang jeg ser ham sammen med vores børn, men evnen til at vælge tøj til dem mangler dog lige at blive finpudset lidt (haha, griner faktisk lidt for mig selv nu). Det er seriøst sjovt! 

En helt anden ting er, når vi skal i byen og jeg så nøje har valgt det tøj, som JEG synes hun skal have på. Så er der altså lige en dame, der bestemt ikke mener, at hun skal have det på, og i stedet finder noget andet frem. Efter et par minutters diskussion frem og tilbage i et forsøg på at overtale hende, ender det altid med, at hun selv får lov til at vælge. Man må vælge sine kampe, og er børnene glade, er mor og far glad  Men seriøst – har jeres 3-årige også en holdning til, hvilket tøj de skal have på? 

Ses! <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen