Jeg er træt…

Puha for et par uger siden var vi i gennem en forfærdelig periode med syg baby, der hverken sov dag eller nat. De sidste par dage har været som at spole tiden tilbage, for hold nu k… hvor sover han bare overhovedet ikke om natten! Min søvn er alfa og omega for mig, så når jeg bliver frarøvet mig min søvn, får jeg det sgu lidt stramt. I dag er en af de dage. Jeg føler ikke jeg har lukket et øje i nat, men selvfølgelig har jeg det (sådan ca. 1/2 time ad gangen). Jeps, bare skyd mig! Så i dag må rod være rod, og jobansøgningerne må vente en ekstra dag. 

Nu lyder jeg måske lidt som en klynkende mor, og I tænker måske at sådan er det at have børn. Ja tak, det ved jeg skam godt, men derfor har jeg stadig lov til at synes, det er hårdt!

Jeg elsker selvfølgelig mine børn uendeligt højt, og hvor giver det mig bare så meget bare at se, hvordan de elsker hinanden og deres store kærlighed til os – deres mor og far. Jeg elsker at være mor, men hvor kan det da også bare være udmattende engang imellem! 

Anyways, hvis I har læst så langt, så tusind tak fordi I læste med og rigtig god torsdag 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen