Så kommunikér dog?!

Kommunikation?! Er det virkelig for meget at forlange fra min bedre halvdel? 

Sagen er den, at vi har fælles kalender her i hjemmet og wupti! Så er der sørme lagt et event i kalenderen, som jeg vel og mærke ikke lige har fået noget at vide om. Ja, så tænker I nok straks, hvorfor det er et problem? Det er det, fordi jeg så sent som i går pointerede for ham, at jeg havde en håndboldkamp samme dag, hvorfor han skulle være hjemme ved børnene. Det betyder jo så, at vi har et mindre problem, for hvem fanden skal så have børnene den dag? Nuvel, det i sig selv er jo nok ikke et problem, da vi har en hulens masse familie omkring os, der kan hjælpe, men jeg vil da mene at et opkald ala: “Hej skat. Kan det lade sig gøre, at jeg tager afsted den dag, selvom du skal til kamp? Kan vi måske finde ud af noget med pasning af børnene?” eller noget i den retning vil være helt på sin plads. 

Generelt synes jeg ikke det plejer at være et problem, så han er selvfølgelig allerede tilgivet, men jeg skulle da lige sluge en kamel eller ti, da jeg fik beskeden 

Hvad tænker I? Er det bare mig, der er en strid dame eller er I enige? Kom endelig med jeres meninger og holdninger, men hold gerne en positiv tone.

Rigtig god aften til jer alle sammen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen